Den aller første gang

Standard

D. 14/2-2012

Vores første officielle møde startede med et teknisk “learning and how to do” by Ane Kathrine der er gruppens tekniske hovede.

Til dagens møde lagde vi ud med at brainstorme (selvom dette er ilde set på Oplevelsesøkonomi)på ting vi synes kunne være spændende at arbejde med, samt hvor vi synes der var en disharmoni.
Computerne blev gemt væk og papiret blev fundet frem. Efter en masse forskellige bud, valgt vi, at hverisær skulle vælge tre favoritter. Denne måde at gøre det på, fik os til at komme tættere/reflektere over hvad vi kunne tænke os at arbejde med.

Ane Kathrine havde bagt Peanut chocolate chip cookies – tjek den på hendes hjemme side, kan kun anbefales.

Vi fandt frem til tre potentielle samarbejdspartnere, som vi skrev mails til med det sammen, for at finde ud af om der er mulighed for samarbejde: Graceland, visit Aarhus, politiet.

For ikke at nøjes med, fortsætte vi vores tankeproces og brainstormede “nutidserindringer”. Dette førte til endnu mere snak og gode idéer omkring disharmonier og potentielle arbejdesområder.

Mens vi arbejdede videre på arbejdsområder, fik vi det første svar på mail. Svaret var fra Visit Aarhus, som var en af vores ønskede samarbejdspartnere, der desværre måtte melde ud af de ikke havde ressourscr til at starte et samarbejde.

Hjemmearbejde:
Vi skal have tjekket forskellige samarbejdspartnere – og hvad der ellers kunne være sjovt at arbejde med.

Efter mange timers hygge, diskussioner og kreative tanker – besluttede vi at holde for i dag. Og i stedet fortsætte med at vride hjernen på torsdag d. 16/2-2012, hvor vi forhåbentligt er blivet lidt klogere og fået svar fra dem eventuelle samarbejdspartnere.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s